9. februára 2012

Hubové soté

800 g húb., 2 cibule., 1 väčšiu sterilizovanú uhorku., 4 lyžice pikantného kečupu., mletú rascu., vegeta., mleté čierne korenie.,sójovú omáčku., mletú papriku (sladkú i pálivú)., olej., 
Huby očistíme pokrájame na plátky, zalejeme ich vriacou vodou a po chvíli scedíme. v rajnici zohrejeme olej, pridáme väčšiu časť pokrájanej cibule a chvíľu ju pražíme. Pridáme huby a za stáleho miešania ich chvíľu dusíme. Zmes ochutíme vegetou korením a paprikou, pridáme kečup a trochu vody. Zakryté dusíme do mäkka (občas premiešame). Uhorku pokrájame na malé kocky a spolu so zvyšnou cibuľou zmiešame s hubami. Podľa potreby dochutíme soľou, korením a rascou. Podávame s chlebom alebo pečivom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára