15. februára 2012

Treska na smotane

4 filety z tresky bez kože., väčšiu hrsť pokrájanej petržlenovej vňate., 4 PL kyslej smotany., 1 PL chrenu (chrenovej omáčky)., citrón.,
Filety poukladajte vedľa seba do zapekacej misy. (Ak použijete mrazenú rybu, najprv ju nechajte rozmraziť a osušte). Osoľte a okoreňte. V inej miske zmiešajte petržlen so smotanou, chrenom a soľou. Smotanovú zmes rozdeľte lyžicou na mäso, netreba ju roztierať. Zapekaciu misu zakryte alobalom, na niekoľkých miestach prepichnite a vložte do vyhriatej rúry na cca 15 - 20 minút. Servírujte ihneď. Podľa chuti ešte pokvapkajte citrónom. Ideálnou prílohou sú varené zemiaky.
     

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára